Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Προϊόντα NeoCell

Πριν αρκετό καιρό παρέλαβα κάποια προϊόντα της εταιρείας για να τα δοκιμάσω,η αλήθεια είναι ότι δεν τα δοκίμασα όλα γιατί για κάποια σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να δω αποτέλεσμα με μόνο μια δοκιμή οπότε θεώρησα ανώφελη την δοκιμή τους.
Ας ξεκινήσουμε με 2 προϊόντα πολύ γνωστά σε όλες μας,τα επιθέματα κρυογέλης

iCandyeyes ιδανικά για ρυτίδες και λεπτές γραμμές :μειώνουν τις ρυτίδες,τις λεπτές γραμμές,τα σημάδια γήρανσης και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.
Πριν τα χρησιμοποιήσω τα έβαζα στο ψυγείο και έπειτα τα τοποθετούσα σε καθαρό δέρμα για 5 λεπτά.Δεν έχω πρόβλημα με ρυτίδες ακόμα οπότε και δεν μπορώ να πω αν βοήθησαν σε αυτόν τον τομέα αλλά όντως μετά την χρήση ένιωθα την περιοχή πολύ ενυδατωμένη.

Legendaryeyes για μαύρους κύκλους.
Τα έβαζα και αυτά στο ψυγείο πριν τα χρησιμοποιήσω και αυτή η σειρά είναι πιο κατάλληλη για τις δικές μου ανάγκες.Το αποτέλεσμα που παρατήρησα ήταν φωτεινότητα στην περιοχή και αίσθηση φρεσκάδας.Πιστεύω πως αν τα χρησιμοποιούσα περισσότερο θα είχα καλύτερα αποτελέσματα.

Refreshing herbal mist:ένα spray για δροσιά και αναζωογόνηση
Δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα με την χρήση του και η μυρωδιά ήταν κάπως ενοχλητική για χρήση στο πρόσωπο.

Ορός κυτταρικής αποκατάστασης με χαβιάρι και ρεσβερατρόλη:ένας ορός που υπόσχεται να αντιμετωπίσει την γήρανση του δέρματος και σας προσφέρει νεότερο και πιο λαμπερό δέρμα.

24ωρη κρέμα ανάπλασης με χαβιάρι και ρεσβερατρόλη: αναζωογονεί,θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα.Βελτιώνει την ελαστικότητα,μειώνει τις λεπτές γραμμές και διατηρεί υγιή την κατάσταση του δέρματος.

Ακολουθούν τα προϊόντα που δεν δοκίμασα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου