Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Nem Crafts

Το 2013 μας αποχαιρετά σε λίγο και όλοι μας ελπίζουμε σε μια καλύτερη χρονιά που θα μας φέρει περισσότερα και θα μας πάρει λιγότερα.Ο τελευταίος διαγωνισμός του χρόνου είναι σε συνεργασία με την σελίδα Nem Crafts την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ:https://www.facebook.com/NemCrafts




2 τυχερές από εσάς θα κερδίσετε από ένα υπέροχο δώρο,ένα σετ βραχιόλια φιλίας και ένα γούρι.



Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό πρέπει:1)να ακολουθείτε το blog μέσω gfc,bloglovin 2)με σχόλιο να μου αφήσετε τα ονόματα με τα οποία ακολουθείτε και το  mail σας. 3)να μου πείτε ποιο από τα 2 δώρα προτιμάτε.
Διάρκεια διαγωνισμού:30/12-6/1 στις 18:00

Καλή επιτυχία!

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Χειροποίητα Γούρια και άλλες δημιουργίες

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες εύχομαι να περνάτε όμορφες οικογενειακές στιγμές όλοι σας.Σε λίγες μέρες έρχεται η νέα χρονιά και λίγο πολύ όλοι χρειαζόμαστε ένα όμορφο γούρι να μας φέρει λίγη τύχη και ότι ο καθένας μας επιθυμεί.
Μου αρέσει να έχω ένα γούρι για την νέα χρονιά χωρίς βέβαια να είμαι υστερική σε αυτά πιο πολύ τα θεωρώ παραδοσιακά και μου αρέσει να τα ακολουθώ.Αν ψάχνεται να βρείτε το δικό σας γούρι σας έχω μια πολύ όμορφη σελίδαhttps://www.facebook.com/pages/%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%93%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82/1381678525388060




Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα όμορφο γούρι 


Όροι συμμετοχής:1)να ακολουθείτε το blog μέσω gfc,bloglovin 2)με σχόλιο να μου πείτε τα ονόματα με τα οποία ακολουθείτε και το e mail σας και 3)να μου πείτε ποιο είναι το προσωπικό σας γούρι

Διάρκεια διαγωνισμού:26/12-2/1 στις 18:00

Καλή επιτυχία

Tag:Its Christmas time!!!

1)Ποια είναι η αγαπημένη σου Χριστουγεννιάτικη ταινία?
Αγαπημένη ταινία δεν έχω,αλλά μου αρέσουν πολύ όλα τα Χριστουγεννιάτικα κινούμενα σχέδια,τα προτιμώ από τις ταινίες.

2) Ποια μυρωδιά σου θυμίζει έντονα Χριστούγεννα?
Κακουλέ και κανέλα

 3)Ποιο ήτανε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που πήρες ποτέ? 
Στα 10 μου όταν μου είπαν οι γονείς μου ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε μωράκι.Ήταν κάτι που το λαχταρούσα πάρα πολύ και ακόμα και σήμερα είμαι ευγνώμον για αυτό το υπέροχο δώρο.

4)Αγαπημένο σου γιορτινό τραγούδι?
Δεν υπάρχει και η αλήθεια είναι ότι με εκνευρίζουν λίγο....

5)Η καλύτερη ανάμνηση που είχες ποτέ την περίοδο των Χριστουγέννων?
Κάποια Χριστούγεννα πολλά χρόνια πίσω,τα καλά χρόνια,που ήμασταν όλοι μαζεμένοι στο σπίτι της γιαγιάς και όταν τελείωσε το γλέντι και αποφασίσαμε να φύγουμε διαπιστώσαμε ότι έξω όχι απλά χιόνιζε αλλά ότι είχαμε αποκλειστεί!!!Έτσι λοιπόν το γλέντι συνέχισε για τους μισούς και οι υπόλοιποι διασκεδάσαμε στο χιόνιΤις βόλτες με το έλκηθρο πιστεύω πως δεν θα τις ξεχάσω όσα χρόνια και αν περάσουν!!!!

6)Ποίο είναι το αγαπημένο σου Χριστουγεννιάτικο γλυκό?
Οι καριόκες,τα μελομακάρονα και η καρυδόπιτα...

7)Αστέρι ή αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου?
Αγγελάκι

8)Αληθινό ή ψεύτικο δέντρο?
Τα τελευταία χρόνια στολίζουμε ψεύτικο αλλά τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι είχαμε πάντα αληθινό και μπορώ να πω πως ήταν πιο όμορφο.

9)Χρωματιστά ή άσπρα λαμπάκια?
Επιτέλους έπεισα την μαμά μου και έχουμε χρωματιστά

10)Τι κάνεις συνήθως την παραμονή Χριστουγέννων?
Σπίτι οικογενειακά,είναι μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες να βρεθούμε όλοι μαζί.

11)Τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την περίοδο των γιορτών?
Μου αρέσει να ετοιμάζω κάρτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

12)Τι μακιγιάζ θα επιλέξεις να κάνεις φέτος τα Χριστούγεννα?
Τα Χριστούγεννα πέρασαν και δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο απλά λίγο πιο έντονο από το καθημερινό.

13)Πότε και πως έμαθες την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη?
Στην Πέμπτη δημοτικού θυμάμαι μας είχε πει ότι δεν υπάρχει αλλά ακόμα και σήμερα του στέλνω γράμμα έτσι απλά επειδή αγαπώ αυτό το παραμύθι.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Review προϊόντα Dimitra Goula

Πριν πολύ καιρό έφτασαν στα χέρια μου 2 προϊόντα για να τα δοκιμάσω,αφού πρώτα είχα απαντήσει σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά  με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου και με την ευκαιρία είχα αναφέρει και κάποια αλλεργία που έχω.Όταν έλαβα τα προϊόντα διαπίστωσα πως η κρέμα περιείχε συστατικό στο οποίο έχω αλλεργία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την δοκιμάσω.


Τα προϊόντα που μου έστειλα για να δοκιμάσω είναι:

Συμπυκνωμένο λάδι σώματος κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με μαύρο πιπέρι,κανέλα και γκρέιπ φρουτ:ένα πολύ ωραίο λαδάκι με χαρακτηριστική μυρωδιά η οποία μένει στο σώμα.Όσο για τα αποτελέσματα πιστεύω ότι χρειάζεται πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα για να δει κάποιος αποτελέσματα.

Ανάλαφρη κρέμα προσώπου με βιταμίνη Ε,αλόη βέρα,κερί μέλισσας,αιθέριο έλαιο από γιασεμί:η κρέμα που σας έλεγα ότι δεν δοκίμασα...οπότε και δεν μπορώ να έχω άποψη,πάντως από μυρωδιά δεν μου άρεσε.


Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την Tiny Tina Creations

'Hi guys! Στην σελίδα μου θα βρείτε μινιατούρες κινουμένων σχεδίων, τα οποία μπορούν να γίνουν από κολιέ μέχρι μπρελόκ...επίσης θα βρείτε και όμορφα κοσμηματάκια αληθοφανή άλλα και φανταστικά...Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε και μια ιδιαίτερη παραγγελία μόνο για εσάς...

Αν έχετε απορίες μην διστάσετε να στείλετε μήνυμα...θα σας απαντήσω μετά χαράς...'

Για να γνωρίσετε της δημιουργίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω  σύνδεσμο:https://www.facebook.com/tiny.tina.creations





Μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο κρεμαστό.

Όροι διαγωνισμού:1)να ακολουθείτε το blog μέσω gfc,bloglovin.2)με σχόλιο να μου αφήσετε τα 2 ονόματα με τα οποία ακολουθείτε και το e mail σας και 3)με σχόλιο να μου πείτε ποιο χρώμα προτιμάτε στα νύχια για αυτές τις γιορτινές μέρες.
Διάρκεια διαγωνισμού 16-23/12 στις 18:00

Καλή επιτυχία!!!

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός σε συνεργασία με την σελίδα Ahilleia's Handmade.

Καλό μήνα να έχουμε με γιορτινή διάθεση και πάνω από όλα να είμαστε όλοι καλά!!!Για αυτό το διάστημα των γιορτών θα σας έχω ακόμα πιο συχνούς διαγωνισμούς με πολύ γιορτινά δώρα.
Σήμερα θα γνωρίσουμε μια κοπέλα την Αχιλλεια η οποία φτιάχνει χειροποίητες κρέμες,σαπούνια και άλλα. Δημιουργίες της μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της https://www.facebook.com/ahilleiashandmades







Η Αχιλλεια και η σελίδα της κάνουν σε μία τυχερή από εσάς δώρο ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης.

Όροι διαγωνισμού:1)να είστε μέλη του blog μέσω gfc και bloglovin2)με σχόλιο να μου πείτε τα ονόματα με τα οποία ακολουθείτε και το e mail σας και 3)να μου πείτε έναν λόγο που αγαπάτε τα Χριστούγεννα ή αν είστε από αυτούς που δεν σας αρέσουν ,ένα λόγο που δεν σας αρέσουν.


Διάρκεια διαγωνισμού 2-9/12 στις 18:00.
Καλή επιτυχία!!