Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΦΙΛΗΣ

Tο αγαπημένο προϊόν της φίλης Rouxa Ki Alla Metaxirismena είναι η πούδρα της Seventeen Natural Silky Compact Powder.Την εντυπωσίασε το υπέροχο άρωμα και η καλή κάλυψη.Τονίζει ότι η συσκευασία είναι βολική καθώς περιέχει καθρεφτάκι και σφουγγαράκι.Κάτι που αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με την ίδια είναι ότι η τιμή της είναι πολύ χαμηλή.
Μας προτίνει επίσης να επισκεφτούμε την σελίδα της με διάφορα secondhand στο fb http://www.facebook.com/profile.php?id=100003802852654

Όταν πρωτοάρχισα να χρησιμοποιώ καλλυντικά χρησιμοποιούσα πάντα αυτήν την πούδρα και ήμουν όντως πού ευχαριστημένη. Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω εγώ είναι ότι εκτός από το ότι είναι οικονομική κρατάει και πολύ καιρό γιατί λόγω της καλής κάλυψης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται μεγάλη ποσότητα.Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

2 σχόλια:

  1. Την συγκεκριμένη πούδρα την έπαιρνα για χρόνια από την ώρα που κυκλοφόρησε. Είναι τέλεια απ'όλες τις απόψεις! Αλλά διαφωνώ με την τιμή της! 15€+ (δεν την λες και χαμηλή!!!!...εδώ και χρόνια δεν έχει μειωθεί καθόλου η τιμή της. Και ένας λόγος που δεν την παίρνω πια (ενώ θέλω) είναι η τιμή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν την χρησιμοποιούσα η τιμή της ήταν στα 10euro!!Οπότε για μένα τότε ήταν οικονομική,επίσης καλό θα ήταν να κάνουμε σύγκριση τιμής και διάρκειας.Από εκεί και πέρα βέβαια η κάθε μια έχει την άποψη της.

      Διαγραφή